Självklart är det möjligt att genomföra en beställning och välja leveransadress till annan mottagare.

Under steg 3 i kassan har du möjlighet att välja leveransadress för att exempelvis skicka en gåva till en vän eller en familjemedlem på annan ord.

• Där det står Dina uppgifter behövs uppgifterna till dig som beställare och betalare.
  • Där det står Leverans kan du klicka på Ändra och få möjlighet att lägga in uppgifter till mottagaren.

Tänk på att leveranstiden kan förändras beroende på vart i landet beställningen ska skickas, och att valmöjligheten kring fraktsätt också kan ändras beroende på vilka fraktbolag som levererar till den nya leveransadressen. Kontrollera därför leveranssätt och leveranstid under steg 2 i kassan en extra gång innan du slutför köpet, så att det blir som du tänkt.