Du kan med några enkla knapptryck själv avboka din beställning.

• Ta fram din orderbekräftelse som du mottagit via mail.
  • Klicka på knappen Avboka en eller flera varor

Därefter väljer du om du önskar avboka enskilda varor eller om du önskar avboka hela beställningen.

• När du gjort ditt val skickas en verifieringskod till din mailadress som du angett vid beställningstillfället.

• Koden fyller du i vid nästkommande steg för att avbokningen ska genomföras.

• Klart. Avbokningen är nu genomförd och det ser ut såhär: