Om du får följande felmeddelande Nedladdningsfel när du laddar ner boken så gör följande:

• Prova att ta bort böckerna från Lettons bibliotek och synkroniserar sedan in dem på nytt.

• Håll fingret över omslaget ett par sekunder tills en ruta kommer upp där du kan välja Radera.

• När du tagit bort samtliga böcker som inte fungerar att ladda ner gör du en ny synkronisering genom att klicka på synkroniseringspilarna som finns uppe till höger i Lettons bibliotek.

• När synkroniseringen är klar kan du prova att ladda ner och öppna böckerna på nytt.

Om detta inte skulle lösa problemet är du välkommen att kontakta vår kundservice.