När du köper en bok som innehåller PDF-filer så finns dessa tillgänglia att ladda ned från ditt konto på vår hemsida.

Gör såhär:

1.  Logga in på www.adlibris.com och gå till Digitalt bibliotek

2. Klicka på Ladda ned vid MP3 - i avsnitt.

3. En zip-fil innehållandes ljudfilerna samt pdf-filen laddas då ned. Öppna zip-filen så har du tillgång till pdf-filen.

Behöver du vidare hjälp är du självklart välkommen att kontakta vår kundservice via chatt eller mail.