Leverans till ombud

Leveranssättet finns alltid tillgängligt och kostar 49 kronor med Schenker och 55 kronor med PostNord.

• Paketet levereras till närmaste utlämningsställe.
  • Du kan även aktivt välja ett specifikt utlämningsställe som du föredrar genom att klicka på Välj.
  • Om PostNord har en paketbox i närheten av din adress så kommer även det alternativet upp i listan när du klickat på Välj.
  • Datum för leverans kan du se vid valt leveranssätt.

Hemleverans med tidningsbudet

Genom att fylla i ditt postnummer i kassan kan du se om vi kan erbjuda hemleverans till just ditt postnummer. Paketet levereras med Dooris eller Early Bird.

• Paket under 5 kg levereras direkt hem till brevlådan under natten/tidig morgon med tidningsbudet. Kvittens krävs ej. Om paketet är för stort för brevlådan hängs det i en påse vid dörren eller brevlådan.
  • Leveransen kräver att ditt namn står på dörren eller att korrekt c/o är angivet.
  • Om ditt paket inte kan levereras till din adress, tex för att namnet inte finns på brevlådan/dörren, så kommer paketet att skickas till ett ombud med Bring. Du får ett sms och mail när det finns att hämta ut.
  • Datum för leverans kan du se vid valt leveranssätt.

Hemleverans kvällstid med Airmee

Genom att fylla i ditt postnummer i kassan kan du se om hemleverans finns som alternativ.

• Leveransen sker kvällstid.
  • Du får SMS skickat till dig där du får välja en specifik leveranstid.
  • Leveransen kan ske utan kvittens, det kan istället ställas utanför dörren.

Instabox – leverans till förvaringsbox

Genom att fylla i ditt postnummer i kassan kan du se om det finns en Instabox i närheten av där du bor.

• Få ditt paket levererat till vald förvaringsbox, alla dagar i veckan. Slipp stå i kö och hämta enkelt ut paketet med pinkoden som skickas till dig via sms.
  • Legitimering med mobilt bank-id kan krävas (ungdoms-bankid är ej godkänt)
  • Största möjliga dimension på paket är 40x40x60cm

Standardleverans (Fri frakt från 249 kr)

Som privatperson har du möjlighet att få beställningen skickad med fri fraktleverans. Leveransen är gratis för dig som privatperson när du handlar för 249 kronor eller mer. Understiger värdet på din beställning 249 kronor kostar standardleverans 29 kronor.

• För att få din beställning skickad med standardleverans behöver du aktivt välja det leveranssättet i kassan.
  • Mindre paket levereras i första hand direkt till din dörr eller brevlåda med Dooris eller Early Bird.
  • Större paket levereras till ditt närmaste Schenkerombud.
  • Datum för leverans kan du se vid valt leveranssätt.