Vi samarbetar med Klarna och erbjuder deras betalningsalternativ.

Faktura med 30 dagars betaltid för privatpersoner - Alternativet är kostnadsfritt och fakturan skickas till dig per mail när beställningen har skickats från vårt lager. Fakturan finns även i Klarnas app. Gäller endast privatpersoner.

Faktura med 30 dagars betaltid för företagskunder - Alternativet är kostnadsfritt.
För företagskunder som handlar e-böcker är betalningsalternativet enbart kortbetalning.

Kontokortsbetalning - Vid kontokortsbetalning anger du ditt kontokortsnummer vid köptillfället. Korten som fungerar är VISA och Mastercard som är utfärdade i ett EU-land.

Klarna delbetalning - Du får alla köp via Klarna samlade på en kontofaktura. Då kan du välja att delbetala eller betala hela beloppet i slutet av nästa månad.

Betala direkt - Betalningen sker efter att beställningen är skickad från vårt lager. Det går att välja bankkonto eller kort i detta alternativ.  Endast för privatpersoner.

Bankbetalning - En banköverföring där du får välja din bank på hemsidan. Endast för privatpersoner.

Swish-betalning - En betalning du genomför genom din Swish-app. Endast för privatpersoner.

Betalning via Letto Frontlight – För privatperson gäller faktura med 14 dagars betaltid. Om du vill betala dina e-böcker med kontokort gör du din beställning via hemsidan. Vi arbetar med att en lösning för kortbetalning från läsplattan ska bli tillgänglig under hösten.