Vi samarbetar med Klarna och erbjuder deras betalningsalternativ.

Faktura med 30 dagars betaltid för privatpersoner - Alternativet är kostnadsfritt och fakturan skickas till dig per mail när beställningen har skickats från vårt lager. Fakturan finns även i Klarnas app. Gäller endast privatpersoner.

Faktura med 30 dagars betaltid för företagskunder - Alternativet är kostnadsfritt.
För företagskunder som handlar e-böcker är betalningsalternativet enbart kortbetalning.

Kontokortsbetalning - Vid kontokortsbetalning anger du ditt kontokortsnummer vid köptillfället. Korten som fungerar är VISA och Mastercard som är utfärdade i ett EU-land.

Klarna delbetalning - Du får alla köp via Klarna samlade på en kontofaktura. Då kan du välja att delbetala eller betala hela beloppet i slutet av nästa månad.

Betala direkt - Betalningen sker efter att beställningen är skickad från vårt lager. Det går att välja bankkonto eller kort i detta alternativ.  Endast för privatpersoner.

Bankbetalning - En banköverföring där du får välja din bank på hemsidan. Endast för privatpersoner.

Swish-betalning - En betalning du genomför genom din Swish-app. Endast för privatpersoner.

Betalning via Letto Frontlight – När du genomför ditt första köp via din läsplatta Letto Frontlight kommer du först att få ange en verifieringskod som hjälper dig att betala smidigt via läsplattan vid nästkommande beställning. Efter att du slutfört ditt köp i läsplattan kommer du få ett mail skickat till dig där du ska verifiera köpet, då hamnar du i vår kassa på vår hemsida och får välja ditt önskade betalsätt. Det här mailet skickas enbart en gång, därefter ligger ditt valda betalningssätt sparat för framtida beställningar.