Vi på Adlibris har en egen app som finns tillgänglig för att läsa och lyssna på dina böcker. Appen, som heter Adlibris Letto, hittar du där du laddar ner appar till din  smartphone/surfplatta.

Sök efter Adlibris Letto och ladda ned den till din smartphone/surfplatta.

Logga sedan in med samma användarnamn och lösenord som du loggar in med på vår hemsida adlibris.com. Nu kommer du att se dina böcker i appen och du kan läsa eller lyssna på dem där.

Det går även bra att läsa dessa sorters böcker i Bluefire Reader eller Böcker.

Ladda ner boken via ditt digitala bibliotek på hemsidan. Efter att du klickat på Ladda ner kommer du att få en fråga om i vilken app du vill öppna filen. Välj då den önskade appen.