Appen Adlibris Letto hittar du där du laddar ner appar till din  smartphone/surfplatta.

Sök efter Adlibris Letto och ladda ned den till din smartphone/surfplatta.

Logga sedan in med samma användarnamn och lösenord som du loggar in med på vår hemsida adlibris.com. Nu kommer du att se dina böcker i appen och du kan läsa eller lyssna på dem där.

Det går även bra att läsa dessa sorters böcker i Bluefire Reader eller Böcker.

Ladda ner boken via ditt digitala bibliotek på hemsidan. Efter att du klickat på Ladda ner kommer du att få en fråga om i vilken app du vill öppna filen. Välj då den önskade appen.