Når du returnerer til oss, betaler du som kunde returporto. Prisen er basert på fraktselskapets portotabell og varierer avhengig av størrelsen og vekten på returen.

Du velger om du vil sende pakken med sporing eller ikke. Vår anbefaling er at du sender den med sporing, da du som kunde er ansvarlig for pakken til den har nådd returavdelingen.

Dersom du blir bedt om å oppgi et telefonnummer for returen bruker du ditt eget, dette er for sporing av pakken.

Våre fullstendige returbetingelser finner du i Punkt 7 av våre Salgsbetingelser