Ja, du kan fjerne bøkene midlertidig fra din Letto. Men hvis du synkroniserer den igjen, kommer de tilbake.

Hvis du vil fjerne bøker midlertidig fra Letto-biblioteket, holder du fingeren på bokomslaget i noen sekunder. Deretter får du fram en rute hvor du kan velge å slette boken.

Hvis du ønsker å slette e-bøker permanent fra Lettoen, må du kontakte kundeservice via e-post eller chat.

Merk at etter at de er fjernet, kan de ikke lastes ned igjen.