Hjemlevering med avisbudet

Pakken blir levert til postkasse/dørmatte før kl. 07.00 med Helthjem og koster 39 NOK.

• Hjemlevering med avisbudet er forhåndsutfylt når du kommer til kassen og trenger ikke å velges aktivt av deg som kunde.
  • Mindre pakker leveres hovedsakelig direkte på døren eller i postkassen.
  • Tidsintervallet som vises under det valgte alternativet gjelder for hele prosessen fra bestillingen legges til du mottar leveransen.

Levering til hentested
Pakken blir levert til Helthjems nærmeste hentested. Ved å klikke på Endre, kan du velge et annet hentested. Dette koster 49NOK.

• For å få bestillingen sendt med Levering til hentested, må du aktivt velge dette leveringsalternativet i kassen.

Levering til postkasse/hentested
Pakken blir levert med posten. Dette koster 49NOK.

• For å få bestillingen sendt med Levering til postkasse/hentested, må du aktivt velge dette leveringsalternativet i kassen.
  • Små pakker blir levert til postkassen. Større pakker blir levert til nærmeste hentested
  • Du har muligheten til å velge utleveringssted for leveransen din.
  • Om du velger en pakkeboks som utleveringssted vil du bli bedt om å benytte Posten-Bring sin App for å hente ut pakken. Så snart pakken din leveres i en pakkeboks vil du få en pushnotifikasjon i appen og en SMS med videre instrukser for hvordan du henter pakken ut.

Hjemlevering på kvelden med Oda (17.00–21.00)

Leveransen koster 99 NOK. Pakken blir levert hjem til deg.

• For å få bestillingen sendt med Hjemlevering om kvelden med Oda, må du aktivt velge dette leveringsalternativet i kassen.
  • Etter bestilling sender Helthjem en SMS som lar deg velge et bestemt leveringstidspunkt.
  • Leveransen skjer gjennom Helthjem ved hjelp av Oda.

Økonomifrakt

Leveransen er kostnadsfri for deg som privatperson når du handler for mer enn 299 NOK. Dersom bestillingens verdi er på under 299 NOK, koster Økonomifrakt 29 NOK

• For å få bestillingen sendt med Økonomifrakt så må du aktivt velge dette leveringsalternativet i kassen.
  • Mindre pakker leveres hovedsakelig direkte på døren eller i postkassen.
  • Større pakker leveres til utleveringsstedet.
  • Tidsintervallet som vises under det valgte alternativet gjelder for hele prosessen fra bestillingen legges til du mottar leveransen.