Adlibris har hatt et samarbeid med Klarna siden 2010. Vi valgte Klarna som betalingsløsning bant annet for å kunne tilby våre kunder flere betalingsmuligheter. Mange av våre kunder kjenner seg trygge med en betalingsløsning de kjenner igjen og har benyttet tidligere.

På Adlibris kan du velge mellom følgende betalingsalternativer:

For privatpersoner er kortbetaling via Klarna vanligvis forhåndsvalgt som betalingsalternativ, men du kan selv velge å endre dette til delbetaling, betalingsutsettelse eller faktura.

Avhengig av hvilket betalingsalternativ du har valgt, kan Klarna behøve å innhente kredittopplysninger.

Alle betalinger og fakturaer du har, kan også bli funnet i Klarnas app hvor du må logge inn med ditt personnummer og bekrefte med bankID.

For ytterligere informasjon om betalinger, er du velkommen til å kontakte Klarnas kundeservice: https://www.klarna.com/no/kundeservice/

Det er mulig å handle med kortbetalingen utenfor Klarna, det er det nederste alternativet. Det er derimot ikke mulig å betale via PayPal eller postoppkrav ved levering.

Bedrift:

Bedrifter kan velge mellom betaling mot faktura ("Betal innen 30 dager" eller kortbetaling.

Fakturaer har 30 dagers betalingsfrist.

Adlibris tilbyr e-faktura/EHF-faktura. Du finner mer informasjon her.