Appen Adlibris Letto finner du der du laster ned apper til smarttelefonen/nettbrettet.

Søk etter Adlibris Letto og last den ned til smarttelefonen/nettbrettet.

Logg deg deretter på med samme brukernavn og passord som du logger på med på nettstedet vårt adlibris.com. Nå ser du bøkene dine i appen, og du kan lese eller lytte til dem der.

Det er også mulig å lese slike bøker i Bluefire Reader eller Bøker.

Last ned boken via ditt digitale bibliotek på hjemmesiden. Etter at du har klikket Nedlasting blir du spurt om i hvilken app du vil åpne filen. Velg deretter ønsket app.